120 km od Lucky

Tahle trať je od Lucie, které od jara do podzimu drtí stokilometrové trasy v Brdech a okolí. Tentokrát 119 km s převýšením 1649m přes vrcholy Brd. Specifický komentář trati od Lucky, kde si můžete mj. všimnout, jak říká svému stroji:

Konečně počasí na dlouhý kolo. Ráno teda nic moc, sečetly se mi pátek a sobota a ejhle, ráno jsem pár strun v těle teda cítila no co, všechno je v hlavě. Už v Orlově se mi do cesty začali motat běžci…pár známých tváří ….za Orlovem po modré pod Třemošnou a hurá Tok… Houpák… kouknout na Tři Trubky….stoupám okolo Vladařovy studánky …to kolo nějak žvejká, vůbec to nejede…sáhnu na zadní kolo…twl já píchla!

No tě pic. Ok, dofoukala jsem kolo…jedu…foukám každé dva km, ve stoupání každý kilometr… Padrťe, hmmm…tady jsem spoléhala na nějakou bandu cyklistů a nic. Foukám dál… Nepál, tady mně vysvobodí. Objednala jsem benzinku a druhým dechem žádám štamgasty v cyklistickém o pomoc. Pánové nezaváhali ani na okamžik do 15 min bylo hotovo, nabízené dvě stovky aspoň na pivo odmítl. Prý si jako cyklisti musíme pomáhat. A najednou jsme zase letěli. Cukrouš nestačil točit drátama. Jak jinak než přes Beřín….před odbočkou na Malý vrch jsem zastavila, strašně jsem chtěla jet přes Kuchyňku, ale pospíchám, čas super, jedeme…  Neříkám, že toho nemám dost, ale byl to krásný duhový korálek…a lidi jsou pořád hodní.

Houpák
Zámeček Tři trubky
Rybníček u Tří trubek
Vysmátá Lucie
Padrtě
Koupačka
Profil

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *